Besplatna dostava u cijeloj Hrvatskoj!

Naručene artikle za Hrvatsku isporučit ćemo u roku 3 do 5 radnih dana od dana primitka uplate.

Opis proizvoda

Dogvital je proizvod kojem je cilj povećati kvalitetu zdravlja pasa te usporiti proces starenja. Uz brojne dobrobiti za cijeli organizam Dogvital pruža netoksičan i prirodan načina liječenja, što je iznimno bitno posebice kod starijih psa.

Odjevni predmet s termomagnetskom trakom doprinosi tome da se psi bolje osjećaju, da budu u energetskoj ravnoteži! Preventivno djeluje te umanjuje intenzitet i učestalost bolova u kralježnici, bolova u nogama, utrnuća i raznih drugih problema povezanih sa slabijom cirkulacijom, poboljšava tetivne i energetske strukture koje sežu od pseće glave i vode sve do psećih nogu putem energetske stabilizacije.

Poboljšava lučenje “hormona sreće“ – endorfina, smanjuje psihološke probleme – fobije, strahove, depresije, povećava razinu serotonina, podiže prag tolerancije, vitalnost psa i pruža djelomičnu zaštitu od elektronskog smoga. Poboljšava cirkulaciju i rad unutarnjih organa te u zacjeljenju rana i ozljeda.

Pomaže uslijed bolova u nogama, kod pothlađivanja, utrnuća, pri očuvanju gustoće minerala u kostima. Poboljšava kvalitetu sna te smanjuju utjecaje nedostatka zemljinog prirodnog magnetskog polja.

Kralježnica je osnovni potporni organ. Zdravlje kralježnice ovisi o genetici, pasmini, načinu prehrane tj. kako je oblikovana i deformirana i na kraju o starosti psa.

Jednostavna primjena

Ovaj atraktivni odjevni predmet koji je uz sve svoje funkcionalnosti moderan i lijepo dizajniran izrađen je od kvalitetnih prirodnih materijala te dopušta koži psa da diše, kako bi pas bio što ljepši i sretniji.

Uz svoju udobnost, funkcionalnost i praktičnost lako se održava i lako se oblači na psa. Pas se u njemu nesputano i neometano kreće, ne ograničava mu vidokrug, niti zapinje u igri.

Dovoljno samo odjenuti psa i termomagnetska terapija počinje uz mogućnosti provođenja terapije u udobnosti doma. Dogvital ne stvara nelagodu kod oblačenja i nošenja i nema štetnih utjecaja pa se s lakoćom nosi i 24 sata na dan te ne predstavlja nikakav rizik za zdravlje.

Najbolji i najpozitivniji učinak ostvaruje se tijekom spavanja psa. Prikladan je za pse u dobi od dvije i više godina koji imaju tendenciju stvaranja problema s kralježnicom i imaju slabiju cirkulaciju te razvoja drugih zdravstvenih poteškoća.

Preporuka je što češće nošenje te da prvih desetak dana pas nosi odjevni predmet s termomagnetskom trakom što je više moguće, nakon čega se dinamiku nošenja može prilagoditi vlastitoj procjeni. Utjecaj termomagnetskog dodatka stvorit će pozitivan efekt i zadovoljstvo psa.